Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tosyalı 100. Nikahını Kıydı

İskenderun’da göreve geldiği günden beri vatandaşları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmamaya Fatih Tosyalı, 100. nikâhını kıydı.

Başkan Tosyalı  100. Nikahını Kıydı

İskenderun   A+a-

 İskenderun’da göreve geldiği günden beri vatandaşları iyi ve kötü gününde yalnız bırakmamaya özen gösteren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 100. nikâhını kıydı.
Özellikle hafta sonları kendisine gelen davetleri geri çevirmeyerek nikâh törenlerine katılmaya özen gösteren Başkan Tosyalı, genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.
Başkan Tosyalı, “her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Yalnızca iyi günleri, mutlulukları değil acıyı da birlikte paylaşıyoruz. Her hafta sonu yetişebildiğim kadarı ile düğün, nişan, sünnet törenlerine katılmaya özen gösteriyorum. Benim bizzat katılarak kıydığım 100. nikâh merasimini gerçekleştirdik. ”dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediyemizin nikâh salonunda Kaymak ve Toran ailelerinin kıymetli evlatları Büşra Kaymak ile Ali Toran'ın nikâh törenine katılarak 100.nikâhımızı kıymış olduk. Ardından 100. nikâhımıza özel genç çiftlerimize pasta hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar diledik.
Rabbim iki cihan saadeti versin ” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar