Skip Navigation Links

Tekebaşı Mahallesi’nde Asfalta Hazırlık Çalışmaları Tamamlandı

yolda Buz döşeme, dolgu ve asfalta hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Tekebaşı Mahallesi’nde Asfalta Hazırlık Çalışmaları Tamamlandı

Hatay   A+a-

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tekebaşı Mahallesi, Tekebaşı Eczacı Maruf Cilli Anadolu Lisesine giden yolda Buz döşeme, dolgu ve asfalta hazırlık çalışmaları tamamlandı.
Vatandaşların huzuru, refahı ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, hem vatandaşların hem de öğrencilerin daha rahat ulaşım sağlamaları için gerçekleştirdikleri hummalı çalışmalar ile asfalta hazırlık çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamladılar.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Tekebaşı Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü birim yetkililerinden bilgi aldı.
Başkan Eryılmaz, vatandaşların refahı için ilçenin bütün mahallelerinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek; “ Tekebaşı Mahallemizde Eczacı Maruf Cilli Anadolu Lisesine giden yolun beton asfalt için altyapı ve büz döşeme çalışması tamamlanmıştır. Kısa süre içinde yolumuzun asfaltlama çalışmalarını bitirip çocuklarımız için sorun olan bu konuyu çözmüş olacağız. Daha güzel bir Samandağ için her mahallede her sokakta çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet