Skip Navigation Links

İdç Spor Kafilesine Malatya'da Saldırı

Spor Toto 2. Beyaz Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor kafilesine saldırı yapıldı.

Spor   A+a-

 
İdç Spor Kafilesine Malatya’da Saldırı
 
Spor Toto 2. Beyaz Grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor kafilesine saldırı yapıldı. Malatya İnönü stadında yapılan ve misafir ekibin 3-2 galibiyetiyle biten karşılaşmanın ardından polis eşliğinde kentten ayrılmaya çalışan İskenderun Demir Çelik Spor’lu futbolcuları ve teknik heyeti taşıyan 31-UZ-011 plakalı araca şehir içerisindeki köprülerde, Kızıl Körfez Taraftar Grubunu taşıyan 31-UU-121 plakalı araca ise şehir dışında bazı kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Yapılan taşlı saldırılarda her iki araçların camları yerle bir edilirken, araçların bazı yerlerinde de büyük çapta hasar meydana geldi.
Anadolu Taraftarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve İskenderun Demir Çelik Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran Malatya’da yapılan saldırıyla ilgili olarak şunları söyledi.
“ Malatya İnönü Stadında yapılan Yeni Malatya Spor İskenderun Demir Çelik Spor karşılaşması centilmenlik içerisinde bitmesi her iki camiayı sevindirmiş ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Fakat İskenderun’a dönmeye çalışan İskenderun Demir Çelik Spor kafilesine yapılan taşlı saldırı Türk sporuna gölge düşürmüştür. Bizler bu saldırıyı tüm Malatyalılara mal etmenin yanlış olduğunu da biliyoruz. Tüm kulüplerimiz bu tür futbol teröristlerini aralarında barındırmamalıdır” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet