Skip Navigation Links

İç Mimar Çağrı Aytaş; Hayal Et ve Yaşa..

İçmimarlık, insanların hayat tarzlarına, zevklerine, beklentilerine göre yaşam alanlarında hayallerini bütünleyen,

İç Mimar Çağrı Aytaş; Hayal Et ve Yaşa..

Ekonomi   A+a-

 düzenleyen bir meslek dalıdır.Çağrı Aytaş İçmimarlık, 2012 yılından bu yana bölgede ve Türkiye’nin çeşitli merkezlerindeki en seçkin projelerin iç ve dış tasarımlarını yaparak kurumsal kimliğine kavuşmuş, tercih edilen bir firma olarak sektöründe önemli bir yere oturdu.
İçmimar Çağrı Aytaş diyor ki;
“Hayallerini gerçekleştirdiğin kadar başarılı, ideallerine koştuğun kadar mutlusun. “
Yaşam alanlarını hayallere ve beklentilere göre bütünlemek için çalışan İçmimar Çağrı Aytaş, nasıl bir çalışma yöntemi uyguladığını ve kısa sürede nasıl kurumsallaştığını bakın nasıl anlatıyor:
“Beklentiler, hayaller sınırsız olunca, bütün bu hayal ve beklentileri bütünleyen, hayata geçiren İçmimarlar’a önemli görevler düşüyor.
Her projeyi kendi özgün coğrafyası, doğası, sahibinin hayal ve taleplerine göre tasarlamak ve hepsini birbirinden farklı, özgün hale dönüştürmek çok keyifli bir iş.
 
Yaşam alanlarını tasarlarken, kendimiz yaşıyor gibi, çocuklarımızla mutlu aile tablosunu iç ve dış mekanlara can vermek bir İçmimar’ın gurur kaynağı olurken, yaşamın başladığı günlerde insanların yüzlerinde mutluluk ve huzuru görmek de bir o kadar mutluluk verici oluyor.
 
Yaptığımız işten aldığımız keyif bir o kadar büyük olunca, ekonomideki gelişmeler, sektörel daralmalarla ilgilenmiyor, yenilikleri keşfetmeye, kendimizi ve işimizi geliştirmeye yeterli zaman ayırmaya çalışıyoruz.”
Ekonomideki gerilemeye rağmen en prestijli projelerin mimarı olmayı başaran ve sektörünün 1 numarası olmayı başaran İçmimar Çağrı Aytaş, emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
 
Azim ve kararlılığın başarıya, mutlu ve huzurlu yaşam alanlarına dönüştüğü İçmimar Çağrı Aytaş’ın hikayesinde örnek alınacak bir çok nokta bulunuyor.
 
İçmimar Çağrı Aytaş örnek alınacak hikayesiyle göz doldururken genç girişimcilerin feyz alacağı ifadelere yer veriyor:
“2019 yılını zorlu ekonomik koşullara rağmen başarılı bir şekilde atlattık. Önemli projelerin dış ve iç tasarımlarını yaparak yelpazemizi genişlettik.
 
2019 yılındaki ekonomik krizin büyüklüğüyle ilgilenmekten çok, müşterilerimizin talep ve hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarfettik.
2020 yılında ekonomide çok olumlu gelişmeler beklemekle birlikte, yatırımcıların beklemeye aldığı bir çok projenin hayata geçeceğini, inşaat sektörünün canlanacağını düşünüyoruz.
 
Yeni işyerimizi önemli bir yaşam alanı, özel bir coğrafyaya taşımaya karar verdiğimizde, İskenderun Körfezi’nin Adana yönünde ağır sanayi, Arsuz yönünde yaşam alanlarının yoğunlaşacağını öngördük. Arsuz Karaağaç Mahallesi, bölgenin yeni yaşam alanı olarak karşımıza çıkarken, Arsuz merkez yönünde ciddi bir yapılaşma bekliyoruz.
 
Çarpık kentleşmeye karşı çıktığımız gibi, tasarladığımız tüm yaşam alanlarında bol yeşil alan, çocuklar için oyun alanları, yürüyüş ve dinlenme alanlarını yerleştirirken, ailemizle yaşayacak şekilde huzurlu bir yaşam alanı gayreti içinde oluyoruz.
Home tarzı bir ofise geçmekteki gayemiz de bu mihvalde oldu. İnsanların feyz alacakları, hayallerinin en azından önemli bir kısmını bulabilecekleri ofisimizde, beklentilerini bulabileceklerini düşündük.
 
Çağrı Aytaş İçmimarlık, 2020 yılı itibariyle gerek bölgesinde gerekse de metropol merkezlerinde en özel projelerin iç ve dış mekan tasarımcısı olarak, yeniliklerle yoluna emin adımlarla ilerleyecektir. “
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet