Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU’da Yeni Yatırımlar İçin Girişimler Sürüyor

HATSU’da Yeni Yatırımlar İçin Girişimler Sürüyor

HATSU’da Yeni Yatırımlar İçin Girişimler SürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevremizi, doğamızı, ortak yaşam alanlarımızı temiz bir şekilde gelecek nesile taşıma amacıyla yapacağı yeni yatırımlarda girişimlerini sürdürüyor.
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan ve HATSU Daire Başkanları, paket atıksu arıtma tesisleri ve tuzdan klor üretimine yönelik ilgili kuruluşun yaptığı sunumdan bilgiler alarak, Hatay’ın geleceği için yapılacak yeni hizmetleri ince eleyip sık dokuyor.
 
Yapılan kısa sunumun ardından kısa açıklamalarda bulunan Genel Müdür Çaparali, doğaya ve hemşehrilerimize, makul yatırım seviyeleri, düşük enerji maliyetleri ile işletmesi kolay olan gelişmiş teknoloji ürünleriyle hizmet verme amacında olduklarını vurguladı.
 
İnsan hayatının ve sağlığının her şeyden önce olduğunun altını çizen Genel Müdür Çaparali, sağlıklı yaşam ve temiz çevre için bilinçle maksimum çaba içinde olduklarını ifade etti.
 
HATSU teknik personelin de hazır bulunduğu sunumda, kullanılacak araçların teknolojik seviyesi, araçların kullanım ve yerleşim şekli, enerji maliyetleri ve uluslararası alandaki kullanım düzeyi ile ilgili bilgiler verildi.
 
 
 
 
HATSU’da Yeni Yatırımlar İçin Girişimler Sürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş