Skip Navigation Links

Helal Olsun Size..

İskenderun Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis Üyeleri, İskenderunspor'a destek turunda öncülük etmeğe devam ederken, AK Parti grubu adına sembolik dest

Spor   A+a-

 
İskenderun Belediyesi’nin AK Parti’li Meclis Üyeleri, İskenderunspor’a destek turunda öncülük etmeğe devam ederken, AK Parti grubu adına sembolik destek olarak 3 bin TL’yi Başkan Sedat Uysal’a Doğan Erten verdi..
İskenderunspor’u içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarmak ve düzenli bir gelire kavuşturmak amacıyla başlatılan kampanyanın öncülerinden İskenderun Belediyesi’nin AK Parti’li Meclis Üyeleri Doğan Erten, Erol Akın ile Sabahattin Uygun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın toplantısında hem kampanyanın önemine vurgu yaptılar, hem de sembolik olarak 3 bin TL’yi Kulüp Başkanı Sedat Uysal’a gazetecilerin huzurunda takdim ettiler.
İskenderunspor’un Vefakar Başkanı Sedat Uysal ise duygularını ifade ederken, katkı sunan herkese teşekkür etti ve İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in yapacağı destek toplantısının ardından olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimi şekillendireceklerini söyledi.
Her fırsatta çıkışlarıyla İskenderun sevdasını ortaya koyan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Doğan Erten’in grubu adına yaptığı konuşmada dikkat çektiği en önemli husus ise, “İskenderunspor’un gelecek sağlamak üzere işadamları, Ticaret odası, Deniz Ticaret odası, Ticaret borsası, Sivil toplum kuruluşları, dernekler, esnaflar, siyasi partiler ve İskenderun halkı hep bir araya gelmelidirler. İskenderunspor’a maddi ve manevi destek vermelidirler. İskenderunspor İskenderunlularındır ve öylede olmalıdır” oldu.
Doğan Erten konuşmasında şöyle dedi: “Güneyin incisi güzel İskenderun şehrimizin özvarlığı olan profesyonel takımı İskenderunspor’un bu güne kadar göstermiş olduğu performans ve Spor Toto 3. Lig’de kalma mücadelesi İskenderun da yaşayan futbol sevenleri sevindirmiştir. İskenderunspor başkanı ve yönetim kurulunun bu özverili çalışmaları memnuniyet verici olmakla beraber İskenderunspor kulübü mali sıkıntıya girmiştir. İskenderun kamuoyunun ve İskenderun belediyesinin İskenderunspor’a destek olma amacıyla bir araya gelmesi İskenderunspor’un gelecek sağlamak üzere işadamları, Ticaret odası, Deniz Ticaret odası, Ticaret borsası, Sivil toplum kuruluşları, dernekler, esnaflar, siyasi partiler ve İskenderun halkı hep bir araya gelmelidirler. İskenderunspor’a maddi ve manevi destek vermelidirler.
İskenderunspor İskenderunlularındır ve öylede olmalıdır. İskenderunspor’a maddi ve manevi destek olmak amacıyla yapılan istişarelerde duyarlılık gösteren her kesime İskenderun belediyesi Ak parti meclis üyeleri olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bizde Ak Parti meclis üyeleri olarak sembolik dahi olsa bir katkıda bulunmak için 3.000 TL maddi desteği İskenderunspor başkanı Sayın Sedat Uysal’a takdim ediyoruz. Maddi ve manevi desteklerimizi devam etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi siz basın mensupları önünde tekrarlıyoruz. Bu güne kadar desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara da binlerce teşekkürler ediyoruz. Hiçbir siyasi düşünce olmadan İskenderunspor İskenderunluların olmalıdır dünyaya İskenderun tanıtılmalıdır. Görsel ve yerel basına da İskenderunspor’a vermiş oldukları ciddi desteklerinden dolayıda binlerce teşekkür ediyor güzide basınımızın da desteklerinin devamını diliyoruz. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet