Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

NAZİK KUYUMCULUK DURSUNLU 4 ARSUZ KARAAĞAÇ 0

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör liginde zirve hesapları yapan takımlardan Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor ile Arsuz Karaağaç Spor takımları Defne Atatürk stadında karşılaştı. Karşılaşmayı Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor 4-0 kazandı. Nazik Kuyumculk Dursunlu Spor'un gollerini Selim Kıyılı, Ali Çapar, Murat Cansoy ile Aygün Altınöz attı.
Alınan bu sonucun ardından birer maç fazlasıyla Nişrin Spor 47 puan ile lider, Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor 46 puan ile ikinci, maç eksiği bulunan takımlardan Samandağ Gençlerbirliği Spor 44 puan ile üçüncü, Arsuz Karaağaç Spor 40 puan ile dördüncü, Samandağ Spor 38 puan ile beşinci, Armutlu Spor'da 33 puan ile altıncı sırada yer alıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
(U-17) Gençler kategorisi....
İSKENDERUN SPOR 9 DÖRTYOL BELEDİYE SPOR 0
2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. 5Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor, Dörtyol Belediye Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 9-0 mağlup etti. (E) grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor'un gollerini Samet (3), Efe (2), Eyüp, Kadir, Muhammet ile Hasan attı.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Arsuz Uluçınar 2-Nardüzü Gençlik 1, Arsuz Karaağaç Spor 9-Payas Spor 1, İskenderun Efsane 5- Dörtyol Esnaf Spor 2, İskenderun Kayra Spor 2- İskenderun Yıldız Spor 0, Arsuz İlk Adım Spor 12-Sakarya Spor 1.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet