Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

MEYDAN SPOR'A DESTEKLER SÜRÜYOR

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

 MEYDAN SPOR'A DESTEKLER SÜRÜYOR
2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör Ligi Play-Off liginde mücadele eden İskenderun Meydan Spor'a sezon başından bu yana destekte bulunan Mehmet Alkan'a forma hediye edilerek teşekkür edildi.
 
 
 
KIRIKHAN SPOR RAHATLARKEN, DÖRTYOL BELEDİYE SPOR'DA TEKLİKEDE 8 -1
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Kırıkhan Spor, Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada Dörtyol Belediye Spor'u her iki yarıda atılan gollerle 8-1 mağlup etti. Kırıkhan Spor, elde ettiği bu galibiyetle puanını 27'ye çıkartarak rahat bir nefes alırken, 15 puanda kalan Dörtyol Belediye Spor'u da bundan sonraki haftalarda kara günler bekliyor.
DİĞER MAÇLAR
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Armutlu Spor 0- Nişrin Spor 1, Samandağ Gençlerbirliği Spor 6- Ekinci Spor 1, Kırıkhangücü Spor 2- Arsuz Gözcüler Spor 2.
 
 
SAMANDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ 6 EKİNCİ SPOR 1
2019-2020 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirveye oynayan takımlardan Samandağ Gençlerbirliği, ilçe stadında oynanan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Ekinci Spor'u 6-1 mağlup etti.
Samandağ ilçe stadında oynanan karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor'u galibiyete taşıyan golleri Koray Filazioğlu (2), Volkan Ayseki (2), Kasım Aslan ile Mehmet Onur Maviş attı. Puan cetvelinde 1 maçı eksik olan Samandağ Gençlerbirliği Spor'un 44 puanı bulunuyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet