Skip Navigation Links

Bu Eğitim Çalıştayına Herkes Katkı Vermeli

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şubeden “İskenderunda Eğitim -Öğretim” Konulu Çalıştay Bu Eğitim Çalıştayına Herkes Katkı Vermeli

Bu Eğitim Çalıştayına Herkes Katkı Vermeli

Gündem   A+a-

 Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim YANIK, 8 Şubat tarihinde tarihinde “İskenderunda Eğitim –Öğretim” konulu bir çalıştay yapılacalağını bildiren bir açıklama yayınladı.
Çalıştayın amacının, İskenderun eğitim öğretim hayatında mevcut durum, Sorunlar ve Çözümleri nelerdir? Bu durumlara ilişkin bilimsel temellere ve değerlendirmelere göre belirlenmiş önerilerde bulunmak olacağını belirten Yavuz Selim YANIK, açıklamasında şöyle dedi: “Bir gün sürecek olan çalıştayda konular öncelikle genel bir platformda tartışılacaktır. Sonrasında; Organizasyon komitesince daha önceden yapılan çalışmalar doğrultusunda belirlenen alanlarda oluşturulacak 8 ayrı çalışma grubunda tartışma ve değerlendirmeler yapılacaktır. Ayrıca yukarıda belirttiğimiz konularla ilgili katkı yapmak isteyen herkes hazırladıkları verileri, bilgileri çalıştaydan 5 gün öncesine kadar Organizasyon komitesine teslim edilmek üzere Şube Başkanlığımıza teslim edebilir. Çalıştayın yapılacağı yer ve programı komite tarafından tespit edilen katılımcılara bildirilecektir.
Sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği yapılacak olan bu çalışmanın İskenderun eğitim öğretim hayatına, geleceğimizin teminatı olan yeni nesillere faydalı olması yol göstermesi adına çok önemsemekteyiz. Çalıştay sonucunda oluşturulacak sonuç bildirgesi ilgili gördüğümüz tüm kişi, kurum ve kuruluşlara iletilecektir”
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet