Skip Navigation Links

Geleceğe Işık Saçan Teknik Direktör Murat Kurt

Geleceğe Işık Saçan Teknik Direktör Murat Kurt

Geleceğe Işık Saçan Teknik Direktör Murat Kurt

Spor   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile Başkan yardımcısı Suat Alpaydın'ın verdiği isabetli karar, İskenderun bölgesinde yeni bir teknik direktörün spor camiasına kazandırılması ve yeni bir sayfanın açılmasına vesile oluyor...
Uzun yıllar Türk futboluna hizmet etmesinin ardından, Futbola başladığı İskenderun Spor'un Teknik Patronluğuna getirilen henüz 34 yaşındaki Murat Kurt'un başarılı olacağı yönündeki kanaat spor camiasında ağırlık görüyor.
Hırs ve azmi ile bir anda spor camiasında iyi yönde konuşulmaya başlanan genç teknik Direktör Murat Kurt'un çalıştırdığı 5 Temmuz İskenderun Spor, zorlu Kayseri deplasmanında Yahyalı Spor karşısında alınan galibiyetle birlikte ikici yarıda hanesine 6 puan yazdırdı.
Geçmiş yıllarda oynadığı güzel futboluyla da bölgemiz spor camiasında yakından tanınan Murat Kurt, Teknik Direktör olarak ta geleceğe ışık saçıyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yardımcıları ve kulüp yöneticileri, bu birlik ve beraberliği sürdürdüğü müddetçe Teknik Direktör Murat Kurt idaresindeki 5 Temmuz İskenderun Spor'u daha da iyi günler bekliyor...
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet