Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

Erzin Spor:1 Çankaya fk:1

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

 TFF 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor, Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan karşılaşmada Çankaya FK ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattı.
Safa Yılmaz, Göktuğ Hazar Erel ile Enes Berk Güçlü'nün yönettiği karşılaşmada ev sahibi Erzin Spor'un golünü 75. dakikada Okan Salmaz, misafir ekip Çankaya Futbol KK takımının golünü de 19. dakikada Hasan Ahmet Sarı attı.
Alınan bu sonucun ardından Erzin Spor ile Çankaya Futbol FK puanlarını 24'e çıkarttı.
Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takımdan 7 futbolcu sarı kart gördü.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşması....
İSKENDERUN MEYDAN SPOR 2 - KIRIKHAN 1461 SPOR 0
2019-2020 Sezon Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları start aldı. 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, Kırıkhan 1461 Spor'u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Serkan Gözel, M.Ali Damlar ile Hanifi Evgi'nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Meydan Spor'un gollerini Burhan Şimşek ile Selami Arpaçayır attı. Kalabalık taraftar topluluğunun heyecanla izlediği karşılaşmada ,Hatay 1. Amatör Küme Play-Off gruplarının ilk haftasını galibiyetle kapatan İskenderun Meydan Spor puanını 3'e yükseltti.
 
 
 
 
Takımı Yalnız Bırakmayan Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, maçın ardından Teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
İSKENDERUN SPOR YAHYALI DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR 2-1
Bölgesel Amatör Ligi 5. Grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor.
Turuncu Mavili ekip 5 Temmuz İskenderun Spor Yahyalı ilçe stadında yapılan ve bir hayli soğuk altında oynanan karşılaşmada Yahyalı Spor'u 2-1 mağlup etti.
Yahyalı ilçe stadında oynanan ve Nabi İnci, Emrah Yücekaya ile Mehmet Çakmak'ın yönettiği karşılaşmada misafir ekip 5 Temmuz İskenderun Spor'u galibiyete taşıyan golleri Zafer Kargoğlu ile Koray Kurt attı. Yahyalı Spor'un golünü de Süleyman Öztür kaydetti.
KESKİN'DEN KUTLAMA
Sezon başından bu yana 5 Temmuz İskenderun Spor'u hiç bir karşılaşmada yalnız bırakmayan bırakmayan Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, As Başkan Bünyamin Saraçoğlu ile birlikte Kayseri deplasmanında yine takımın yanındaydı.
Başkan yardımcısı Ahmet Keskin, Yahyalı Spor karşısında alınan galibiyetin ardından teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.
 
 
 
 
 
ERZİN GÖKDERE EMİN ADIMLARLA 4-1
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Erzin Gökdere Spor, Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada Aşkarbeyli Spor'u 4-1 mağlup etti. Erzin Gökdere Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından 27 puan ile grupta üçüncü sırada yer alıyor.
 
 
 
 
İSKENDERUN EFSANE SPOR ŞAMPİYON GİBİ
2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) grubunda mücadele eden İskenderun Efsane Spor'un başarılı çıkışı devam ediyor. İskenderun Efsane Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada takipçisi İskenderun Asaş Spor'u 2-1 mağlup etti. İskenderun Efsane Spor, yakım takipçileri İskenderun Asaş Spor'a 7, Erzin Gökdere Spor ile Arsuz İlk Adım Spor'a da 9'ap puan takmış durumda.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Bekbele Spor 0- Azganlık Spor 2, İskenderun Sarıseki Spor 7-Dörtyol Spor 1, Nardüzü Gençlik 3-İskenderun Sakarya Spor 3, Arsuz İlk Adım Spor 3- Karaağaç Spor 0 (Hükmen).
 
 
efsane spor_____.jpg" alt="" />
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet