Skip Navigation Links

Kıbrıslı Kardeşler Emniyet Teşkilatına Teşekkür Anonsu Geçti

İhsan Kıbrıslı, en büyük hayalini gerçekleştirmesine vesile olan İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Kıbrıslı Kardeşler Emniyet Teşkilatına  Teşekkür Anonsu Geçti

Gündem   A+a-

 İskenderunlu nörofibromatozis hastası 24 yaşındaki İhsan Kıbrıslı, en büyük hayalini gerçekleştirmesine vesile olan İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Yunus ekipleriyle şehir turu atma isteğini öğrenir öğrenmez ekiplere talimat veren ve İhsan’ı sevindiren Müdür Güneş’i babası Kemal Kıbrıslı ve kendisi gibi rahatsız olan 16 yaşındaki kardeşi Yasin ile birlikte ziyaret eden Kıbrıslı, emniyet müdürüne çiçek takdim etti.
 
Ziyaret talebi üzerine Meydan Mahallesindeki evlerinden emniyet binasına da Yunus ekipleri aracıyla getirilen Kıbrıslı Ailesini, Müdür Güneş kapıda karşıladı.
 
Emniyet Müdürü Güneş, Baba Kemal Kıbrıslı’ya “Onlar bizim de evlatlarımız. İskenderun Emniyeti olarak her türlü arkanızdayız. Ayrıca, ben de ziyaretinize geleceğim. Ne ihtiyacınız olursa olsun, telefonumdan beni arayın, bana ulaşın” dedi.
Baba Kemal Kıbrıslı da Emniyet Müdürlüğü ve yunus ekiplerinin sürprizi karşısında çok duygulandıklarını, böyle bir şey beklemediklerini belirtirken, İhsan ve kardeşi Yasin, İlçe Emniyet Müdürünün telsizinden tüm birimlere desteklerinden dolayı teşekkür anonsu geçti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet