Skip Navigation Links

3. Lig'de Daha Güçlü Yönetim

Yeni İskenderun Spor, olağan kongresini gerçekleştirdi. Olağan kongre sonrası yapılan açıklamada, yönetim kurulu da açıklandı.

Spor   A+a-

3.jpg" />
Yeni İskenderun Spor, olağan kongresini gerçekleştirdi. Olağan kongre sonrası yapılan açıklamada, yönetim kurulu da açıklandı.
Yönetim kurulunda dikkat çeken ise İskenderun’a kendini adamış isimlerden takviye yapılmış olması.
Sedat Uysal başkanlığında yoluna devam eden Yeni İskenderun Spor Kulübü’nün, 3. Lig’e doğru kat edilen mesafede sarf edilen çabanın daha fazlasını ortaya koyacak, İskenderun sevdalısı isimlerle takviye yapması, 2. Lig hedefinin seçildiği anlamını taşıyor.
Yeni İskenderunspor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle; “Kulübümüzün olağan genel kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri aşağıdaki gibi belirlenmiş olup görev dağılımları ile ilgili açıklama bilahare tarafınıza yapılacaktır. Bu vesile ile takımımızın 2009–2010 sezonunda 3.Lig’e yükselmesinde pay sahibi olan ve yeni yönetimde yer almayan tüm arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Sedat UYSAL, Bülent AKBAY, Bayram ALPAGÜL, Zeki AYTAŞ, Mustafa BAŞTUĞ, Adnan ÇALIŞKAN, Ahmet ERDEM, M.Emre KURAN, Ajlan Z. ÖZDEN, Mustafa ÖZEN, Raşit ÖZYURT, M.Gazi TÜMKAYA, Ali YEŞİLYURT, Levent YILMAZ ve Eşref ZEVZİR.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet