Skip Navigation Links

Kaymakam Yönden Çocuklarımızın Karne Sevincini Paylaştı

okulun tüm öğrencilerine dağıtılmak üzere lunapark biletlerini de takdim ederek, yarıyıl tatilinin mutluluğunu pekiştirdiler.

Kaymakam Yönden Çocuklarımızın Karne Sevincini Paylaştı

Eğitim   A+a-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının ara tatilini idrak etmemiz münasebetiyle Alpaslan Ortaokulu ve Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulunda icra edilen karne dağıtım törenine teşrif ederek, çocuklarımızın karne sevincini paylaştı.
 
İskenderun da Kocatepe Mahallesindeki Alpaslan Ortaokulu ve Deniz Nakliyecileri Derneği İlkokulunda icra edilen karne törenine; İskenderun Kaymakamımız İskender Yönden'in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı, İskenderun Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.
 
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindeki Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ile birlikte öğrencilerimizin karnelerini dağıtmalarının akabinde her birine ikişer adet olmak üzere okulun tüm öğrencilerine dağıtılmak üzere lunapark biletlerini de takdim ederek, yarıyıl tatilinin mutluluğunu pekiştirdiler.
 
Karnelerin dağıtılmasıyla 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının ara tatili başlamış olup, 16 gün sürecek bir yarıyıl tatilinin ardından 03 Şubat 2020 Pazartesi günü ikinci yarıyıl başlayarak, eğitim öğretim süreci devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet