Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Kırıkhan’da 10 Bin Çam Ağacı Dikme Kampanyasını Başlattı

Kırıkhan’da 10 bin adet çam ağacı dikme kampanyasını başlattı.

Başkan Yavuz Kırıkhan’da 10 Bin Çam Ağacı Dikme Kampanyasını Başlattı

Hatay   A+a-

Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Orman bölge müdürlüğü işbirliği ile Kırıkhan’da 10 bin adet çam ağacı dikme kampanyasını başlattı.
Kampanya programlarına, Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, ilçe Kaymakamımız Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Ak parti Hassa ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Orman Bölge müdürü Mustafa Koç, Orman Genel müdürlüğü ağaçlandırma daire başkanı İbrahim Yüzer, ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, eski Milletvekili Bestami Teke, STK temsilcileri, muhtarları ve basın mensupları katıldı.
Toplantıda Açılış konuşması yapan Başkan YAVUZ; “ Kırıkhan’a göreve geldiğimizden bugüne sayıları 100 binleri bulan farklı ağaç türlerini mesire alanımız başta olmak üzere ilçemizin birçok yerine diktik. Ağaç demek nefes demek, ağaç demek bir memleketin geleceği demek. Bu vesile ile bizlerde he fırsatta memleketimizin geleceğini güçlendirmek ve şehrimize nefes vermek için ağaç dikme çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Bugün burada yine büyük bir projeye imza atarak Kırıkhan – Reyhanlı yolu arası ve Topboğazı – Antakya Organize Sanayi arasına 10 bin çam ağacı dikeceğiz inşallah. Bu önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Başkan Yavuz’un konuşmasının ardından konuşmalar yapan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Orman Bölge müdürü Mustafa Koç, Orman Genel müdürlüğü ağaçlandırma daire başkanı İbrahim Yüzer, Kaymakam Karamehmetoğlu yaptıkları konuşmalarda ağaç dikmenin ülke ve memleket adına önemini vurgulayıp emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Daha sonra mikrofona davet edilen Milletvekili YAYMAN; “Hatay’da 3 ilçeye dikilmesi planlanan 15 Bin Osmanlı Çınarının 5 Bin adedi Kırıkhan-Hassa yoluna 2019 yılında diktik.
Şimdi ise Kırıkhan Reyhanlı ve Topboğazı Antakya Organize sanayisi arasına 10 bin çınarı toprakla buluştu ve dikimine başlandı.
Amacımız Kırıkhan’dan Hassa’ya Hassa’dan Reyhanlı’ya Topboğazı’ndan Antakya organize sanayi arasında ki yolların etrafına Osmanlı Çınarları dikmekti, bizim memlekete bakışımız böyledir, asırlık hizmetlerin altına imza atmak. Burada Orman Müdürlüğümüz üstüne düşen görevi yaptı şimdi bizim görevimiz ise bu ağaçları korumak “ dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, Kırıkhan – Reyhanlı yolu arası ve Topboğazı – Antakya Organize Sanayi arasına çam dikme çalışmaları başlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar