Skip Navigation Links

Haftanın Spor Haberleri

İskenderunspor'da 5 Transfer

Haftanın Spor Haberleri

Spor   A+a-

 Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ikinci yarı öncesinde 5 futbolcuyu renklerine bağladı.
5 Temmuz İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt, yapılan transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Siirt Özel İdare Spor'dan Azem Yavuz (orta saha-29), Bartın Spor'dan Zafer Kargoğlu (sol kanat-31), Kestel Spor'dan Kadir Şentürk (kaleci-30), Bartın Spor'dan Ulaş Sarı (Santrafor-24), ile Kapadokya Göreme Spor'dan Mehmet Çiloğlan'ı (Sol kenar-30) lisanslarını çıkartarak renklerimize bağladık" dedi.
 
 
 
İSKENDERUN SPOR MUCUR YABANLI MAÇINA HAZIRLANIYOR
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi 5 Temmuz İskenderun Spor, pazar günü saat 14.00 da İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Mucur Yabanlı Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde sürdürüyor.
İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan idmanda tüm futbolcuların hırslı ve azimli oldukları gözlendi.
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında 5 Temmuz stadında oynanacak karşılaşma öncesinde 5 Temmuz İskenderun Spor Amigoları Nihat Demircan ile Metin Bağış, taraftarlara destek çağrısında bulunarak, "Yönetimimiz takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için gereken desteği vermektedirler. Bizlerde kendi görevimizi yaparak pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Mucur Yabanlı Spor karşısında İskenderunsporumuzu centilmenlik içerisinde desteğe davet etmekteyiz" dediler.
 
 
 
 
 
PAYAS SPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
TFF 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, pazar günü saat 13.30 da ilçe stadında oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ferhat Timoçin nezaretinde sürdürüyor.
Mavi Beyazlı ekibin cefakar taraftarları hafta sonunda oynayacakları karşılaşmada Payas Spor'a yoğun destek vermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta başından bu yana çalışmalarını aralıksız sürüren Payas Spor'da teknik hetey ve futbolcularda moraller yerinde. Payas Spor'da camia galibiyete kilitlenmiş durumda.
Eren Gökmen, Özcan Genel ile Sinan Günaydın'ın yöneteceği karşılaşmada Payas Spor'un 16, Ağrı 1970 Spor'un ise 21 puanı bulunuyor.
 
ERZİN SPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
TFF 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, hafta sonunda yeni Buca stadında oynayacağı Ci Group Buca Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde sürdürüyor. Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadında yapılan idmanda moraller yerinde.
Can Cengiz,Berkay Salman ile Batuhan Bıyıklı hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma öncesinde Erzin Spor 23 puan ile 11. sırada, Ci Group Cuca Spor ise 26 puan ile 7. sırada yer alıyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet