Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Akıllı Şehirler Toplantısına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, Ankara'da düzenlenen 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi' programına katıldı.

Başkan Tosyalı Akıllı Şehirler Toplantısına Katıldı

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara'da düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programına katıldı.
Diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte toplantıya katılan Başkan Fatih Tosyalı, toplantının verimli olduğunu ifade ederek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan programda belediye başkanı arkadaşlarımıza yönelik şehirlerin değişimi ve kimlik kazanma noktasında önemli bilgileri paylaştı" dedi.
“FABRİK” ADLI PROJEMİZ İLE SERGİDE YER ALDIK
 
Başkan Fatih Tosyalı "Bu toplantıların düzenli olarak yapılacak olmasını önemli buluyoruz. Geleceğe dönük ihtiyaçlar çerçevesinde, çağımızın ihtiyaçlarına yönelik teknolojik gelişmeleri anlayabilmek adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’ programına bizlerde belediye olarak “Tüketen şehirden üreten şehire “sloganıyla interaktif belediyeciliği ön plana çıkararak “Fabrik” adlı projemiz ile yer aldık ”şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet