Skip Navigation Links

Başkan Civelek'in Duyarlılığına Uysal'dan Teşekkür.

İskenderunspor 1967 Spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal, 30 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan olağan genel kurulun 07 Temmuz Cumartesi gününe ert

Spor   A+a-

 
Başkan Civelek’in Duyarlılığına Uysal’dan Teşekkür.
 
İskenderunspor 1967 Spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal, 30 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan olağan genel kurulun 07 Temmuz Cumartesi gününe ertelediklerini duyurdu.
Başkan Uysal açıklamasında, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in, İskenderunspor’a destek sağlanabilmesi için düzenlemeyi planladığı tarihle ilgili olarak toplantıyı ertelediklerini belirtirken, Başkan Civelek’e de kulüp yönetimi ve tüm spor kamuoyu adına da duyarlılığından dolayı teşekkür etti.
İskenderunspor 1967 Spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal’ın açıklaması şöyle: “Kulübümüzün 30.06.2012 Cumartesi günü yapılması gereken olağan genel kurul toplantısı , İskenderun Belediye Başkanımız Sn.Dr.Yusuf H.Civelek’in , kulübümüze destek sağlanması amacıyla bugün basında çıkan açıklamaları sonrası , daha sağlıklı bir yapı oluşmasına imkan sağlanabilmesi için 07.07.2012 Cumartesi gününe ertelenmiştir.
 
İskenderun Belediye Başkanımız Sn. Dr.Yusuf H.Civelek’e , kulübümüze destek amacıyla yap-mış olduğu açıklama nedeniyle tüm İskenderun ve İskenderunspor sevdalıları adına teşekkür eder , İskenderunspor’umuzun geleceği üzerine yapılan tüm çalışmaların gelecek hafta içerisinde sonuçlanarak amacına ulaşmasını ve İskenderun’a yakışacak bir genel kurul geçirilmesini temenni ederiz.”
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet