Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi'nden 2019' da Göz Dolduran Hizmetler

Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü faaliyet alanındaki hizmetler göz dolduruyor.

 Arsuz Belediyesi'nden 2019' da Göz Dolduran Hizmetler

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü faaliyet alanındaki hizmetler göz dolduruyor.
Arsuz belediyesinin kısıtlı imkânlarıyla yürütülen Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları arasında, asfalt, parke taşı döşeme, bisiklet ve yürüyüş yolu, sahil ve plaj düzenlemeleri, okulların bakım ve onarımı, park tadilatları, sosyal tesis yapımı, menfez, köprü, çöp konteyneri dağıtımı, mahalleler arası yeni yol açma çalışmaları, dere ıslahı gibi çalışmalar ön plana çıkarken, mahalle muhtarlarının ilettiği acil çözüm gerektiren sorunlara da anında müdahale ediliyor.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarının kısıtlı imkânlara rağmen son hızıyla devam ettiğini belirtirken, halkın talep ve beklentilerine çözüm üretmenin yanı sıra, birçok projenin planlama dâhilinde hayata geçirileceğini söyledi. Arsuz halkının gösterdiği sabır ve anlayışa da teşekkür eden Başkan Güven, uygulanan tasarruf tedbirlerinden sağlanan ek geliri hizmetlere yansıtma gayretlerine vurgu yaptı. Halka dokunan hizmetleri gerçekleştirirken önem sırasına göre çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek, çok geniş ve dağınık yerleşim alanlarından oluşan Arsuz coğrafyasında, gerek donanım gerek personel sayısı itibariyle birçok sıkıntıyı göğüsleyerek çalışmaları yürütmeye gayret ettiklerine dikkat çekti.
Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, ilçenin tüm mahallelerinde hizmetlerde istenilen seviyeye ulaşmak için olağanüstü çaba sarf ettiklerini, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı ve ekibinin mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaları yürüttüklerini belirterek teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar