Skip Navigation Links

Tır ve Kamyon şoförlerinden Davul Zurnalı kontak kapatma eylemi yaptı

Tır ve Kamyon şoförlerinden Davul Zurnalı kontak kapatma eylemi yaptı

Tır ve Kamyon şoförlerinden Davul Zurnalı kontak kapatma eylemi yaptı

Payas   A+a-

 Payas İlçesinde kamyon şoförleri, zorunlu hale getirilen dijital takograf uygulaması ile kamyonların kent içine girişi nedeniyle yazılan cezaları protesto etmek amacıyla Davul Zurnalı Eylem Yaparak kontak kapattı.
 
Payas Belediyesi Kamyon Tır Garajı'nda toplanan şoförler adına konuşan Mustafa Gül, "Dijital takografla bize süre koymuşlar. Benim 4 saat 15 dakikam yolun ortasında bitti ne yapacağım? Tesisler bizi yatmaya kabul etmiyor, duracak park alanımız, sorunumuzu anlatacak kimsemiz yok." dedi.
 
Toprak, düzenleme kapsamında önceden hazırlık yapılması gerektiğini belirterek, "E-fatura çıkarılmış, bunu nasıl kullanacağım, bunu bana öğret. Yetiştir beni, altyapıyı oluştur. Bizim kanunlara karşı durma gibi bir düşüncemiz yok. Bizim derdimiz kendimizi geçindirmek, ayakta durmak." ifadelerini kullandı.
 
Tüm kamyoncuların borcu olduğunu ve sıkıntı çektiğini anlatan Gül Hatay'da kent içinde bazı güzergahlara giren kamyonlara kesilen para cezaları nedeniyle de mağduriyet yaşadıklarını, bu konuda çözüm beklediklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet