Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Gastronomi Evi'nde Turizm Rehberleriyle Buluştu

Başkan Savaş Gastronomi Evi'nde Turizm Rehberleriyle Buluştu

Başkan Savaş Gastronomi Evi'nde Turizm Rehberleriyle BuluştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın tanıtımına katkı sağlamak ve kadim kentin hak ettiği değere kavuşmasına vesile olmak için toplumun her kesimiyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor.
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 7 Ocak Salı günü Hatay Gastronomi Evi’nde turizm rehberleri ile bir araya geldi. Gastronomi Evi’nde Hatay’ın yöresel lezzetleriyle hazırlanan kahvaltı etkinliğine Başkan Savaş’a, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Antakya Halk Eğitim Müdürü Sabri Tazeaslan ve HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ülkü Tecimen eşlik etti.
 
Hatay’ın turizmine emek veren rehberler, Hatay Gastronomi Evi’nin kentin sahip olduğu gastronomi kültürünün hem tanıtılmasında hem de gelecek nesillere aktarılmasında büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, evin turizme kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Evin restorasyonundan işletmesine kadar emeği geçenlere teşekkür eden ekip, eski Antakya’daki başka yapıların da farklı konseptlerle restore edilerek şehrin tanıtımına katkı sağlamasının faydalı olacağını ifade ettiler.
 
EXPO İÇİN İNŞAATLAR BAŞLADI
 
Başkan Savaş dünyanın en büyük organizasyonlardan biri olan EXPO 2021’in Hatay için büyük bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Savaş, Hatay’da iki ayrı noktada inşaatın başladığı müjdesini katılımcılarla paylaştı.
 
ÇALIŞANLARA SERTİFİKA TAKDİM EDİLDİ
 
Hatay’a gelen yerli ve yabancı turistleri Hatay’ın misafirperver üslubu ile ağırlayan Hatay Gastronomi Evi çalışanları, kendilerini mesleki anlamda geliştirecek çeşitli kurslara katılım sağlıyor. İletişim, psikoloji ve etkili sunum tekniklerini içeren Servis Eğitimi kursunda başarıyla tamamlayan çalışanlara, kahvaltının ardından düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi. Gastronomi Evi’nin güler yüzlü personelleri ödüllerini HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Antakya Halk Eğitim Müdürü Sabri Tazeaslan ve HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ülkü Tecimen’in elinden aldı.
 
Toplu anı fotoğrafı çekiminin ardından etkinlik sona erdi.
 
 
 
 
 
 
Başkan Savaş Gastronomi Evi'nde Turizm Rehberleriyle Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş