Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Yolları Güzelleştiriyor

yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları ile İskenderun’un ulaşım ağını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

İskenderun Belediyesi Yolları Güzelleştiriyor

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesi ilçe genelindeki birçok mahallede gerçekleştirdiği yol genişletme, bakım ve onarım çalışmaları ile İskenderun’un ulaşım ağını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.
İskenderun Belediyesi ulaşım alanında gerçekleştirdiği yol ve asfalt yama çalışmalarının yanı sıra ilçe genelindeki birçok mahallede ise yol bakım, tesviye reglaj ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı,” Fen İşleri ekiplerimiz kentin birçok noktasında yolların bakım ve onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bakımı ve düzenlenmesi yapılan yollar ardından trafiğe açılıyor. Ekiplerimiz Cırtıman Mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Hava şartları uygun olduğu sürece çalışmalar farklı bölgelerde de devam edecek” dedi.
Cırtıman mahallesi muhtarı Şevket Ergüven ise mahallede yapılmakta olan çalışmalar ile belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek halka hizmet noktasında istek öneri ve taleplerini aktardı.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Belediye olarak ayrıca birçok mahallede de yolların standartlara ulaştırılması için genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımızdan duyarlılık göstermesini talep ediyoruz. Bu tür çalışmalar ile İskenderun’un yol ağını en iyi hale getirerek ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halinde olacağız” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet