Skip Navigation Links

İSTE’li öğrencilere önemli tavsiyeler…

İSTE’li öğrencilere önemli tavsiyeler…

İSTE’li öğrencilere önemli tavsiyeler…

Eğitim   A+a-

 İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve İSTE Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü’yle İş İnsanlarından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunuldu.
 
 
 
İSTE Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Mavi Salonda gerçekleştirilen etkinlikte İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Demirkent, Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye Güreş’in davetlisi olarak öğrencilere iş yaşamındaki deneyimlerini aktardı.
 
 
 
İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Demirkent, öğrencilere iş yaşamında karşılaşacakları zorluklarla beraber bu zorlukları nasıl aşacakları konusunda tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak iş hayatına atılırken edinmeleri gereken donanım ve deneyimleri anlattı.
 
 
 
Konuşmasında ‘Garcia’ya Mektup’tan alıntılarla örneklemelerde de bulunan Demirkent, öğrencilerin mutlaka birden fazla yabancı dil öğrenmelerini tavsiye etti.
 
 
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Demirkent, sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. İskenderun Deniz Çağdaş Musiki Derneği üyeleri de sunumun ardından öğrencilere mini bir konser verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet