Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Spor Tesisi Yapılacak Alanları İnceledi

gençlerin rahatça, sağlıklı spor yapabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri alanlar inşa edeceklerini belirtti.

Başkan Tosyalı Spor Tesisi Yapılacak Alanları İnceledi

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da gençlerin rahatça, sağlıklı spor yapabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri alanlar inşa edeceklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da yapılacak spor tesislerinin yerlerinde belediye başkan yardımcıları ve muhtarlar ile incelemelerde bulundu.
İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” 5 adet çok amaçlı basketbol sahası, 10 adet mahalle tipi futbol sahası, 2 adet antrenman spor salonu, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu farklı mahallelere inşaa edeceğiz. Vatandaşlarımızın da sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesislerinin yapımına yerlerin belirlenmesinin ardından hemen başlanacak” dedi.
Bu konuda mahalle muhtarları ile iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bu tesislerimizde geleceğin birçok başarılı sporcusu yetişecek. Yapılacak bu spor tesisleriyle gençlerimiz daha sağlıklı daha güzel alanlarda spor yapma imkânı bulacak. Bu tesislerimizde ayrıca turnuvalar çeşitli sportif organizasyonlar düzenleneceyeceğiz”şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet