Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven '91 Bin İnsan Bizim Velinimetimizdir'

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve belediye personeli bir araya gelerek, yeni yılı kutladı.

Başkan Güven '91 Bin İnsan Bizim Velinimetimizdir'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen kutlama kokteyline, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve belediyenin tüm emekçileri bir araya gelerek yeni yılı kutladı. Çalışmaların birliktelik ve büyük özveri ile gerçekleştiğini belirten Başkan Güven, “ Biz bir aileyiz. Arsuz belediyesi ailesi. Meclis üyeleriyle, yöneticileriyle, emekçileriyle, çalışanlarıyla hep birlikte bir aileyiz. Ben bu ailenin büyüğü olarak, belki sık sık sizinle bir araya gelemiyorum ama müdürlerimizin vasıtasıyla bu görüşmeler ve işler birlikte yürüyor. Bu ailenin bir görevi var. Bu görev nedir? 91 bin kişi var Arsuz’da yaşayan. Bu 91 bin kişiye hizmet etmek, hizmet götürmek için bu aile var. İşçisinden memuruna, başkanına kadar görevimiz 91 bin kişiye hizmet etmektir. Eksiklerini gidermek. Tabiki bu hizmeti gücümüz oranında, imkânlarımız ölçüsünde ve sizlerin gayretleri, çabalarıyla yapmak zorundayız.
Bu hizmeti, verimi arttırmayı ne ile yapacağız? En önemli şey; belediyeyi sahiplenmeliyiz. Ben geçen gün arabamla giderken yola çalı atılmış. İndim aşağı aldım bir tarafa ve devam ettim. Çünkü bir sorumluluğumuz var. Hepinizden de bunu bekliyorum. Hepinizin bu anlayış içerisinde olduğuna inanıyorum. 91 bin insan bizim velinimetimizdir. Bizim varlığımız bu insanlara hizmet içindir. Arsuza hizmet hepimizin çabasıyla olacaktır.
2020 yılına giriyoruz. Bu yılın hepimiz için uğurlu ve daha çok iyi hizmetlerin yapılabileceği bir yıl olmasını diliyoruz. Hepinizin bu düşüncede olmasını istiyorum. Yeni yıl hepiniz için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Hepinize selamlarımı sunuyorum,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Güven
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar