Skip Navigation Links

Şampiyon İskenderun Yüzme İhtisas

Türkiye Yüzme Federasyonu 2010 yılı faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz Pazar günü İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılan Hata

Spor   A+a-

Türkiye Yüzme Federasyonu 2010 yılı faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz Pazar günü İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan Hatay ili 9-10/11-12 yaş yüzme müsabakasında şampiyon İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü oldu.

İl genelinden takımların katıldığı ve yaklaşık 100 sporcunun mücadele ettiği müsabakada İskenderun Yüzme İhtisas 4137 puanla birinciği alırken, ikinciliği 2446 puanla Hatay Gençlikspor Kulübü, üçüncülüğü ise 1112 puanla Antakya Yüzme ve Sualtı Kulübü elde etti.
Küçük takımın performansından memnun olduğunu belirten İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu “Yaz döneminde yine aynı takımımız Antakya’da yapılan yarışmalarda da Hatay Şampiyonu olmuştu. Son yıllarda alt yapıya önem verdik ve bunun meyvesini almaya başladık.Fakat yolumuz çok uzun.Her geçen gün takımımıza yeni yetenekler kazandırıyoruz. İskenderun halkının yüzme sporuna olan ilgisi her geçen gün artıyor.Hedefimiz sadece Hatay içerisinde değil Türkiye çapında da başarılı olup milli takımımıza İskenderun’dan sporcu kazandırmak.Bunu başaracak sporcularımız mevcut.İlerleyen yıllarda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan sporcu ailelerimize teşekkür ediyoruz.Büyük fedakarlık göstererek çocuklarını antrenmanlara getiriyorlar. Bu başarıyı onlara armağan ediyoruz.Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulumuza da teşekkür ediyoruz. "dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet