Skip Navigation Links

Lise Öğrencilerine Üniversiteler Tanıtıldı

lise öğrencilerine bilgilendirme etkinliği düzenlendi.

Lise Öğrencilerine Üniversiteler Tanıtıldı

Eğitim   A+a-

İskenderun’da Üniversite Adayı Öğrencilere Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri Fuarı düzenlendi
İskenderun Ramada Hotel’de ‘Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri‘ İskenderun ve çevre ilçelerdeki bölgesindesindeki 2 binden fazla Üniversite adayı öğrencilere bilgilendirme fuarı düzenlendi.
Yapılan Fuara katılan okullar;
Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yakup bozatlı anadolu lisesi, Rotary Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskenderun Anadolu Lisesi, Ayla-Naci Uyar Anadolu Lisesi, Denizciler Anadolu Lisesi, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi, Abdullah Sayek Anadolu Lisesi, ve birçok Özel Kolej, özel öğretim kursu da katılımda bulundular.
Üniversite Stant Açıp Bölümler ve Meslekler Hakkında Seminerler verildi
İskenderun Ramada Hotel'de gerçekleşen İskenderun Üniversite Tercih ve Kariyer Günleri Fuar’ına Türkiye genelindeki devlet ve vakıf üniversiteleri stant açarak katılım gösterdiler. Bilgilendirme etkinliğine katılan Mezun ve 12. sınıf öğrencileri bir yandan Üniversiteler hakkında bilgi edinirken diğer yandan da bazı bölümler / meslekler (Tıp, Hukuk, Mühendislik, Diş Hekimliği vs. ) hakkında atölye çalışması hakkında seminerlere katıldılar.
Bilgilendirme etkinliğinin sonunda Fuar şirketi yetkilisi Şenol Ezer fuar kapsamında meslek ve bölüm tanıtımlarına yönelik atölye ve panel çalışmalarının devam edeceğini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet