Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'a Müjde Üstüne Müjde!

Asaf Güven, Arsuz - Samandağ Yolu, Madenli Yat Limanı ve HADO ile ilgili gelişmelerin tüm Arsuzlular adına heyecan verici olduğunu belirtti.

Arsuz'a Müjde Üstüne Müjde!

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, Arsuz - Samandağ Yolu, Madenli Yat Limanı ve HADO ile ilgili gelişmelerin tüm Arsuzlular adına heyecan verici olduğunu belirtti.
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Güven, Arsuz’un hak ettiği değeri görmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, ilçenin turizm hedefleriyle birlikte birçok alanda ticari hareketlilik yaşayacağını söyledi.
Arsuz’da altyapının tamamlanmasıyla birlikte turizm yatırımlarının önünü açacak gelişmelerin yaşanmasını beklediklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Uzun yıllar ihmal edilmiş bir coğrafya olan Arsuz’un, eksiklerinin giderilmesi noktasında gerekli tüm adımlar atılacak. Arsuz-Samandağ yolunun tanıtımı gerçekleşti. Asfaltlama çalışmaları da tamamlandıktan sonra yol tam anlamıyla kullanıma açılacak. İlçemiz adına bir diğer önemli gelişme ise Madenli mahallemizde bulunan barınağın, Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi olarak inşa edilmesi. 2020 Ocak ayında ihale edilerek Mayıs ayında hayata geçecek olan ve İlçemizin değerine değer katacak olan bu projenin ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum, “dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş