Skip Navigation Links

Bu Tohum Bombaları Hatay İçin…

İskenderun Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Amanos dağlarını havadan ve karadan“tohum bombası“yağmuruna tuttu.

Bu Tohum Bombaları Hatay İçin… Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Öğrencileri Amanos dağlarını havadan ve karadan “tohum bombası “ yağmuruna tuttu.
İskenderun Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam hatip lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin “Tohum Bombası” projesine Flytürk Havacılık yamaç paraşütü pilotları ve dronlar ile destek verdi.
Hep birlikte yaban hayvanlarının da faydalanacağı daha yeşil ve daha yaşanabilir bir gelecek için el ele verip atık kağıtlardan ve killi topraktan yaptığımız tohum bombalarıyla Hatay genelinde iklim koşullarını da dikkate alarak ormanlarımıza havadan ve karadan Akdeniz iklimine uygun çeşitli meyve tohumları toprak ile buluşturdular.
İskenderun Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam hatip lisesi öğretmenlerinden Proje sorumlusu İsmail ZEYTUN ''Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve ayrıca Flytürk havacılık’a çok teşekkür ederiz diye’’ açıklamalarda bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bu Tohum Bombaları Hatay İçin…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet