Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Arsuz’da Mahmut Şirin Dönemi…

CHP Arsuz’da Demokrasi Şölenini Mahmut Şirin Kazandı

CHP Arsuz’da Mahmut Şirin Dönemi…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe kongresi, tam bir şenlik havasında geçti.
Demokrasi şöleninin en güzel örneklerinden birinin verildiği CHP Arsuz İlçe Kongresi’nde 4 aday heyecana ortak olurken, yarışı Mahmut Şirin 12 oy farkla kazandı.
Divan başkanlığını CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ile geçmiş dönem Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyesi Meclis Üyesi Sezer Aydemir ve şuanda Arsuz Belediye Meclis üyesi olan Mustafa Gökpınar’ın yaptığı kongre heyecanlı anlara sahne oldu.
Dört adayın yarıştığı CHP Arsuz İlçe kongresinde Başkan Mahmut Şirin oldu... Mahmut Şirin 134, Eşref Karayun 122, Hakan Mazman 72, Ozan Ünlü 19 oy aldı.
Oy sayımının sonunda Mahmut Şirin’in ilan edilmesiyle birlikte, adaylar Eşref Karayün, Hakan Mazman ve Ozan Ünlü ilk tebrik edenler olurken, Şirin’in elini havaya kaldırarak güzel bir final sahnesi yaşattılar.
Mahmut Şirin başkanlığındaki 14 yönetim kurulu üyesi ise şu isimlerden oluştu: Zeynel Ayabaktı, Yılmaz Avlar, Cevhere Çıkan, Yunus Çoğun, Sezen Dural, Nezahat Elmas, Abdullah Hançer, Hasan Karaaslan, Mahmut Kıra, Ramazan Kiraz, Şöhret Tümkaya, Sevim Sabah, Gökhan Ünlü ve Tahir Yetkin.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven,geçmiş dönem Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği CHP Arsuz ilçe kongresinde adayların verdiği mesajlar itibariyle de oldukça anlam yüklüydü.
 
Adaylar Mahmut Şirin, Eşref Karayün, Hakan Mazman ve Ozan Ünlü, önümüzdeki seçimlerde CHP’nin iktidara gelmesi için nasıl çalışacaklarını anlatırken, İlçe Başkanı seçilen Mahmut Şirin konuşmasında, üye sayısını arttırırken kimsenin partiye gelmesine gerek kalmayacak şekilde, ayda bir her mahallede stant kurarak çalışma yapacaklarını, vatandaşla sürekli istişare edeceklerini taahhüt ederken, toparlayıcı olacağını da sözlerine ekledi.
Seçim yarışını 12 oy farkla ikinci sırada tamamlayan Eşref Karayün’ün mesajı ise partinin önemli bir sorununu bir kez daha gündeme getirdi.
Delege ağalığına son vermeyi, üye bazında seçim yapılmasını sağlamayı taahhüt eden Eşref Karayün, partide iç sorunlarla mücadele etmekten iktidardan uzak kalındığına vurgu yaptı.
Beklenen ilgi ve performansı gösteremeyen, geçmiş dönemlerde milletvekilliğine ve belediye başkanlığına bir çok kez aday adayı olan Hakan Mazman ise yine bir hayal kırıklığı yaşarken, parti içerisinde sürekli olmayan sözler, beklenmeyen ithamlara, iftiralara maruz kaldığını belirterek sitemli konuştu.
Yarışı 19 oy alarak son sırada tamamlayan Ozan Ünlü ise bölge siyasetinde yeni bir yüz olarak özgüveni ve medeni cesaretiyle önümüzdeki süreçte partide var olacağını gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CHP Arsuz’da Mahmut Şirin Dönemi… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar