Skip Navigation Links

'Kadının Rengi' Sergisine Yoğun İlgi

BAŞKAN YAVUZ “KADININ RENGİ” KARMA RESİM SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

'Kadının Rengi' Sergisine Yoğun İlgi

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un destekleri ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünün katkı sunduğu "KADININ RENGİ" konulu Karma Resim Sergisinin açılışı yapıldı.
20.12.2019 Cuma günü saat 10.00’da Belediyeye devredilen eski Milli Eğitim müdürlüğü binasında açılan sergiye Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, , Belediye Meclis üyeleri, İl Kültür müdürü Hüsnü Işıkgör, İlçe Emniyet müdürü Hasan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda misafir katıldı.
Açılışta konuşma yapan Başkan YAVUZ; “ Ben buradan özellikle hedefi olmayan gençlerimize seslenmek istiyorum. Bilgide, teknolojide ve birçok alanda becerikli olabilirsiniz. Bütün yeteneklerinize sanatla birleştirmelisiniz. Çünkü sanat ustalarımızın yüz yıllar önce bıraktığı eserlerini isimlerini hala konuşuyoruz.
Yaklaşık bir yıl önce Uluslararası düzeyde ödül almış eserlerimizin sergi açılışlarını yaptık. Ama ilgi azdı. Ben İlçemizde ki bütün sanatçılarımıza birleşmelerini tavsiye ediyorum.
Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz “KADININ RENGİ" konulu Karma Resim Sergisinde başarılı eserler ortaya koyan Aybike Doğru, Firuzan Çopur ve Havva Yunus hocalarıma teşekkür ederim” dedi.
Başkan Yavuz’un konuşmasının ardından serginin açılışı yapıldı.
Başkan Yavuz, sergide ki eserleri tek tek inceleyip özel ilgi gösterdi.
KADININ RENGİ" konulu Karma Resim Sergisi 21 – 22 Aralık tarihlerinde devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet