Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

BÜYÜKŞEHİR’İN ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI ARSUZ’DA

HBB Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi şehrin her köşesini uzun ömürlü beton asfalt ile buluşturmak için çaba harcıyor.
Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Arsuz’da gerçekleştirdiği beton asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Arsuz Nardüzü Mahallesi Şirin Caddesi ile Gül Sokak’ta beton asfalt serimi gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak yolları vatandaşların hizmetine sundu.
İl genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının uyumlu bir şekilde gerçekleştirilmesi için çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç dâhilindeki her noktada beton asfalt çalışmalarının sürdürüleceğini açıkladı.
 
 
 
 
 
 
ÇÖKEK MAHALLESİ’NDE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), tehlike arz eden bölgelerde vatandaşların can ve mal güvenliğini güvence altına alacak hizmetlerini sürdürüyor.
HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler Defne Çökek Mahallesi’nde iki ayrı noktada taş duvar örme çalışması gerçekleştirdi.
Ekipler, ilki 60 metre uzunluğunda ve 4 metre yüksekliğinde, ikincisi ise 30 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğinde olan taş duvar örme çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların olası tehlikelerden olumsuz etkilenmesinin önüne geçti.
 
 
 
 
 
HBB’DEN KIŞ AYLARINDA SIKI ÖNLEM
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, il genelinde kış mevsiminde sel ve taşkınlar yaşanmaması amacıyla önlemler almaya devam ediyor.
Ani yağışlarda taşkınlarının önlenmesi ve sel riskinin en aza indirilmesi açısından büyük önem arz eden bölgelerde dere temizliği konusunda titiz çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Üçgedik Mahallesi’nde dere temizliği çalışmalarına başladı.
Derenin etrafını temizleyerek olası taşkınların yaşanması önleyen ekipler, halkın yağışlı günlerde tedirgin olmaması amacıyla çalışmalarının en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.
TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HATAY’IN 15 İLÇESİNDE DEVAM EDECEK
Hatay’ın 15 ilçesindeki tüm dere yataklarındaki temizlik çalışmalarına devam edeceklerini belirten ekipler, dere yataklarını dolduran  ot, çamur ve atıkları temizleyerek hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya hem de yağan yağmurlar nedeniyle olası bir tehlikenin önüne geçileceğinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar