Skip Navigation Links

Başkan Güven 'Anne Sütü Yetmiyor Diye Bir Kavram Yoktur”

Arsuz Nikâh Salonunda, 'Anne Sütü, Emzirme ve Ek Gıdaya Geçiş’ konulu panel gerçekleşti.

Başkan Güven 'Anne Sütü Yetmiyor Diye Bir Kavram Yoktur”Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi tarafından, Uzman Doktorların katılımıyla, Arsuz Nikâh Salonunda, 'Anne Sütü, Emzirme ve Ek Gıdaya Geçiş’ konulu panel gerçekleşti.
Arsuz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Uzman Doktorlar Perihan Yasemen Canöz Karaca ve Mehmet Ali Yavuz’un konuşmacı olarak katıldığı panele, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerinin yanı sıra anne ve anne adayları yoğun ilgi gösterdi.
Bir Belediye Başkanı olarak değil, Dr. Asaf Güven olarak konuştuğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Anne sütü çok önemli bir konu. Özellikle benim yıllar yılı üzerinde durduğum, çok çok önem verdiğim bir konu. Ben, hekimlik hayatım boyunca, tanıyanlar biliyor, her zaman anne sütü dedim. Bizim öğrencilik yıllarında mama ön plandaydı, hatta bütün Avrupa’da ön plandaydı. Ben şiddetle muhalefet ederek anne sütü dedim. Bu yaşa geldik hala anne sütü diyoruz. Ama gördük ki doğruyu söylemişiz. Önemi de gittikçe de artıyor. Anne sütü yetmiyor diye bir kavram yoktur. Hayatım boyunca bunu söyledim. Çok özel durumlar dışında, özel konular dışında anne sütü yetmezliği diye bir şey yoktur. Emdikçe anne sütü artar, “ifadelerini kullandı.
Ardından, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Uzman Doktorlar Perihan Yasemen Canöz Karaca ve Mehmet Ali Yavuz’a teşekkür belgelerini takdim ederek, tüm katılımcılarla fotoğraf çektirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Güven
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet