Skip Navigation Links

Asaş Spor BAL Ligine Devam Edecek

(BAL) Baraj Karşılaşması, İskenderun Asaş Spor 6 - Karayılan Belediye Spor 5

Spor   A+a-

 
(BAL) Baraj Karşılaşması
 
İskenderun Asaş Spor 6 - Karayılan Belediye Spor 5
2012-2013 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde Mücadele edecek olan takımın belirlenmesi amacıyla yapılan Baraj Karşılaşmasında İskenderun Asaş Spor Güçlü Rakibi Karayılan Belediye Spor'un penaltı atışları sonucu 6-5 mağlup etti.
Hatay Atatürk Stadında yapılan ve Kalabalık seyirci topluğunun izlediği karşılaşmada İskenderun Asaş Spor'un gollerini Yasin İle Arif atarken Karayılan Belediye Spor'un Gollerini de Serkan Çam İle Serhat Attı. Karşılaşmanın normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatma Dakikalarında Her iki takım da eşitliği bozamayınca penaltı atışlarına geçirdi.Yapılan penaltı atışların sonucu İskenderun Asaş Spor Karayılan belediye Spor'un 6-5 mağlup etti.
Alınan Bu sonucun ardından İskenderun Asaş Spor 2012-2013 Futbol sezonunda tekrar Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmeye hak kazanırken Karayılan Belediye Sporda Hayallerini Önümüzdeki sezona çevirdi.
Alınan bu sonucun ardından soyunma odasına inen İskenderun Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, 2. Başkan Suat Atasewer ile yöneticiler elde ettikleri başarıdan dolayı Teknik Direktör Halit Ersoy İle Tüm Futbolcuları Tebrik Ederken, Bu tür başarılarının gelecek yıllarda da devam etmesine istediler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet