Skip Navigation Links

Davamız Koltuk Değil, CHP’nin İktidarıdır !

CHP İskenderun İlçe Başkan Adayı Semir Çıtanak;Davamız Koltuk Değil, CHP’nin İktidarıdır !

Davamız  Koltuk Değil, CHP’nin İktidarıdır ! Web
TV

Gündem   A+a-

 Semir Çıtanak, CHP İskenderun İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Chp İskenderun İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Semir Çıtanak, koltuk davasında olmadığını, davasının CHP’nin iktidar davası olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:
“17 yıldır ülkemizi yöneten, antidemokratik uygulamalarıyla yurttaşlarımızı bez<diren, yaşam alanlarına müdahale eden , demokratik haklarını kullanmak için sokağa çıkan gençlerimizi öldüren, işsizliğe çözüm bulamayan, kadın cinayetlerinin önünün açan bu iktidardan kurtulamadığımız için üzgünüz ve keyfimiz yok. Bütün umudum gençliktedir ‘ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik neferleri olarak diyoruz ki; Bizler de bu demokratik yarışta tüm gücümüz ile var olacak ve gençliği parti içindeki hak ettiği yerlere ulaştıracağız” diyerek mesaj verdi.
Davamız koltuk davası değil, davamız Chp’nin iktidarıdır vurgusunu yapan Çıtanak açıklamasının devamında şöyle dedi;
“Tek sloganımız ‘ben sen’ yok, ‘BİZ’ varız. Biz büyük bir aileyiz. Yaşasın bu topraklarımızda yaşayan insanlarımızın birlikteliği. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Davamız  Koltuk Değil, CHP’nin İktidarıdır !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet