Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Sağlıklı Yaşam Seminerlerini Sürdürüyor

Velilere ,Çocuklarda Doğru Beslenme ve Obezite Anlatılacak

İskenderun Belediyesi Sağlıklı Yaşam Seminerlerini Sürdürüyor

İskenderun   A+a-

İskenderun Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim, kültür, sanat ve sağlık branşlarında düzenlediği panellere bir yenisini daha ekliyor.
İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından Velilerin bilinçlenmesine yönelik olarak "Okul, Çağı Çocuklarında Doğru Beslenme ve Obezitenin Önlenmesi" konulu konferans düzenliyor.
VELİLERE YÖNELİK PANEL
Düzenlenen sağlıklı yaşam panelleri hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Velilerimizin bilinçlenmesine yönelik düzenleyeceğimiz "Okul, Çağı Çocuklarında Doğru Beslenme ve Obezitenin Önlenmesi" konulu konferansımız 12.12,2019 Perşembe günü saat: 14.00’de Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulunda düzenlenecek. Konferansa konuşmacı olarak Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr. Perihan Yasemen ve Dr.Canöz Karaca katılacak” dedi.
TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” belediye olarak görevimiz sadece yol, kaldırım gibi hizmetler yapmak değil. Yaşamın her anında var olmak istiyoruz. Bu anlamda özellikle eğitim ve sağlık alanları üzerinde yapılacak çalışmaları destekleyeceğiz. Hedefimiz olan mutlu insan, faydalı insan, sağlıklı insan, sağlıklı toplum hedefine hep beraber ulaşmak temennisiyle tüm hemşerilerimi bu panelimize davet ediyorum ” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet