Skip Navigation Links

İSTE’rsen Joker Cafe Vip İçini Isıtır…

İSTE’rsen Joker Cafe Vip İçini Isıtır…

İSTE’rsen Joker Cafe Vip  İçini Isıtır… Web
TV

İskenderun   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Havacılık Topluluğu öğrencilerinin düzenlediği 7 Aralık Sivil Havacılık etkinlikleri yediden yetmişe havacılık tutkunlarını bir araya getirdi.
İskenderun Prime Mall AVM yanında hizmet veren gençlerin ve üniversitelilerin uğrak mekanı Joker Kafe Vip, etkinliklerin bittiği gece geç saatlere kadar ücretsiz çay ikramı yaparak soğuk havada yürekleri ısıttı.
Çay ikramlarını alan İSTE öğrencileri ve öğretim kadrosu, Joker Kafe Vip işletmecisi Genç İşinsanı Sedat Demirbilek’e teşekkür ettiler.
İskenderun’un en başarılı dans okulu Dion Dans öğrencileri de soğuk havada sahnede yaptıkları muhteşem gösterinin ardından soluğu Joker Kafe VİP standında alarak sıcak çayla ısındılar.
Gün boyu yapılan, gösteri uçuşları, İHA uçuşları, paramotor ve yamaç paraşütü uçuşları ile devam eden etkinliğin sonunda yine Joker Kafe VİP sponsorluğunda Grup yirmi7’i tarafından konser verildi.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli tarafından ev sahipliği yapılan etkinliklere, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, öğrenci ve öğretim elemanları ile vatandaşlar katıldı.
İskenderun Prime Mall AVM yanında hizmet veren Joker Kafe Vip de soğuk havada gün boyu sıcak çay ikramıyla yürekleri ısıttı.
İskenderun Teknik Üniversitesi öğrenci ve öğretim kadrosunun memnun kaldığı soğuk havada çay ikramı, etkinliklerin başladığı saatten gece konserlerin bittiği saate kadar sürdü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İSTE’rsen Joker Cafe Vip  İçini Isıtır…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet