Skip Navigation Links

Engelli Aileleri İskenderun Gençlik Merkezinde Buluştu

Engelli Aileleri İskenderun Gençlik Merkezinde Buluştu

Engelli Aileleri İskenderun Gençlik Merkezinde Buluştu

Gündem   A+a-

 Engelli bireyler adına attıkları adımlarla İskenderun’da her zaman örnek teşkil eden ve çalışmalarında Engelli bireylere öncelik veren İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bir çok kurumda gerçekleştirdikleri etkinliklerle dikkat çekti.
 
Bu etkinlikleri gerçekleştirdikten hemen sonra ise Engelli bireylerin en önemli yol arkadaşları ebeveynleri ile bir seminer düzenleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü sadece Engelli bireylerin değil, ailelerinin de her zaman yanında olduklarını ve onların sıkıntılı süreçlerini sağlıklı atlatabilmeleri için de adımlar atarak ailelere destek olduklarını gösterdi.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
 
“Bizler gerek Engelli personelimize çalışma alanı sağlayarak, gerek DownSendorumlu gençlerimize eğitimler vererek, gerekse de okullarda düzenlediğimiz Empati Parkurlarımız ile her zaman Engelli bireylere destek olmak ve onları sağlıklı insanlar arasında günlük yaşama adapte edebilmek adına elimizden geleni yapıyor ve insanlarımıza olması gereken duyarlılığı gençlerimizin de desteği ile aşılamaya çalışıyoruz. Bizler her ne kadar bu gibi destekler versekte Engelli ebeveynlerinin yaşadıkları zorlukları da anlamamız ve onlara destek olmamız gerektiğine inanarak Çocuk Gelişimi Uzmanımız Gülser Yiğit ve Psikiyatr Doktoru Suat Yiğit ailelerimize faydalı olacak bilgiler vererek onların sorunlarını dinlediler. Umuyorum ki ailelerimize psikolojik açıdan bir nebze de olsa destek olabilmişizdir. Bu anlamda Çocuk Gelişimi Uzmanımız Gülser Yiğit ve Psikiyatr Doktoru Suat Yiğit’e teşekkür ediyor, engelleri ailelerinin her zaman yanlarında olduklarımızı yineliyorum.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet