Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fatih Tosyalı: Gazilerimiz Kahramanlığın Yaşayan Abideleridir

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir 'dedi.

Fatih Tosyalı: Gazilerimiz Kahramanlığın Yaşayan Abideleridir

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir "dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,İskenderun'da 1974 yılında Kıbrıs Barış Harekâtına katılarak "GAZİ" unvanı alan Kıbrıs Gazilerimize yönelik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Mücadele Madalyası Tüzüğü kapsamında düzenlenen Milli Mücadele Madalyası ve Beratı Tevcih Törenine katıldı.
Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,39.Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç,Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol,Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı Dz.P. Albay İbrahim Özdoğan, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan ile Gaziler ve aileleri katıldı.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyaları tüzüğü kapsamında, Kıbrıs Barış Harekatına katılan kahraman gazilerimiz için hazırlanan “Milli Mücadele Madalyası ve Beraati” Tevcih törenine Kaymakamımız, Komutanlarımız ve Başsavcımız ile birlikte katıldık.
Kahraman Gazilerimize madalyalarını takdim ederek mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diledik."dedi.
Yapılan konuşmaların ardından  ilçe protokolü 47 Kıbrıs Gazisine KKTC Milli Mücadele Madalyalarını tevcih etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar