Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Oksijeni Bol, Huzurlu, Lezzetli Güzelbahçe…

Hatay’ın Arsuz ilçesi, yeşilin her tonu, mis gibi bol oksijenli havasıyla yaylalarıyla da büyük ilgi görüyor.

Oksijeni Bol, Huzurlu, Lezzetli Güzelbahçe… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi, sadece mavinin her tonuyla denizi, kumsalları ve güneşiyle değil, yeşilin her tonu, mis gibi bol oksijenli havasıyla yaylalarıyla da büyük ilgi görüyor.
Arsuz’da saklı cennet olarak nitelendirilen, dinlenmek, huzur bulmak için seçilebilecek Hacıahmetli Mahallesi’nde çam ormanları ile limon bahçelerinin arasında, Seydi Çayı’nın dibinde hizmet veren Güzelbahçe Restoran, kafe ve piknik alanı olarak yayla turizmini tercih edenlerin uğrak mekanı olmayı başardı.
İşletmeciliğini Ferhat Aslan’ın yaptığı Hacıahmetli Güzelbahçe Restoran’da, balık, et ve tavuk ızgara çeşitleriyle birlikte, Hatay mutfağının seçkin mezelerinin lezzetini tadabilir, odun ateşinde hazırlanan kuşbaşı ve kıyma tavaya yine fırından yeni çıkmış pide ekmeği bandırarak yiyebilirsiniz.
Güzelbahçe Restoran’da, Çam ormanları ile limon bahçelerinin mis gibi kokusu, bol oksijenli, sessiz ortamında derinden gelen müziği dinlerken doyumsuz sohbetler yapabilirsiniz.
Piknik için ayrılan alanda mangalınızı yakarken, restoran hizmetlerinden yine sınırsız yararlanabilir, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirirken, çocuklarınız oyun alanlarında doyasıya oksijen depolar.
Arsuz ilçesinde son yıllarda başlayan yayla turizmi hareketliliğinin sonucu olarak açılan işletmelerden biri olan Güzelbahçe Restoran’da aileleriyle hoşça vakit geçiren Gökhan ailesi, doğayla iç içe muhteşem atmosfere sahip mekanda piknik yapmayı tercih edenlerden…
Aile büyüğü Canan Gökhan, anlatmakla bitiremediği Hacıahmetli yaylalarının dibinde hizmet veren Güzelbahçe Restoran’la ilgili olarak, ‘Anlatılmaz yaşanır’ diyerek de son noktayı koyuyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oksijeni Bol, Huzurlu, Lezzetli Güzelbahçe…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar