Skip Navigation Links

İSTE’de 7 Aralık Havacılık Şenlikleri Heyecanı

Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın konuğu oldu.

İSTE’de 7 Aralık Havacılık Şenlikleri Heyecanı

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ebru Çakır ve İSTE Havacılık Fakültesi Öğrencisi Havacılık Topluluğu Başkanı Ahmet Serin Radyo Mega’da Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın konuğu oldu.
Mega Medya Grubu Genel Koordinatörü Semir Yazıcı’nın Mega Radyo’da hazırlayıp sunduğu, Teknik yönetmenliğini Şirvan Selçuk ve Mustafa Mert’in yaptığı ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programına konuk olan İSTE Öğretim Görevlisi Ebru Çakır ve İSTE Havacılık Fakültesi Öğrencisi, İSTE sivil havacılık topluluğu başkanı Ahmet Serin İskenderun Teknik üniversitesi havacılık topluluğu olarak 7 Aralık dünya sivil havacılık gününde unutulmayacak bir etkinlik hazırladıklarını belirterek önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi öngördükleri sosyal çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Mega Radyo takipçilerinin radyolarından, cep telefonları ve bilgisayarlarından canlı olarak ilgiyle takip ettiği Panorama programında Öğretim Görevlisi Ebru Çakır ve Havacılık Topluluğu Başkanı Ahmet Serin, 7 Aralık’ta İSTE merkez kampüsünde yapılacak olan etkinlikleri anlatırken, söyleşi Programının yapımcısı ve moderatörü, Gazeteci Semir Yazıcı’nın sorularını da samimi bir sohbet ortamında yanıtladılar.
İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörü ve aynı zamanda Topluluk Danışmanı olan Öğretim Görevlisi Ebru Çakır, “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık günü münasebetiyle içinde sokak hayvanlarına destek veren sosyal sorumluluk projesi de barındıran şenlikleri hazırlıyoruz. Cumartesi günü 13.00-21.30 saatleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez kampüste gerçekleştirilecek etkinliğe giriş ücreti olarak sadece kedi-köpek maması toplanacak” diyerek muhteşem etkinliğe bölge halkını davet etti. Havacılığa dair konferanslar, etkinlikler, konserler, maket uçak ve İHA yarışmaları gibi etkinliklerimize halkımızın sokak hayvanlarımıza mama katkılarıyla katılabileceklerini söyleyen Çakır, “Bu etkinlikle sokak hayvanlarımızı da düşündük” dedi.
İskenderun Teknik üniversitesi havacılık topluluğu olarak 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık gününde unutulmayacak bir etkinlik hazırladıklarını belirten İSTE Havacılık Fakültesi Öğrencisi Havacılık Topluluğu Başkanı Ahmet Serin de tüm bölge halkını davet ederek, “Bu yıl içerisinde Solo Türk ile İskenderun’a muhteşem bir gün yaşattık. Şimdi ise 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık gününde muhteşem bir etkinlik hazırlıyoruz. Merkez kampüsümüzde gün boyu sürecek şenliklerimize herkesi bekliyoruz” dedi.
İSTE Havacılık Fakültesi öğrencisi olan Ahmet Serin, Havacılık Fakültesini tercih etmek isteyen öğrencilere de seslenerek, “Gökyüzünde uçan en ufak şeye karşı birazcık heyecanları varsa muhakkak tercih etsinler. Bu bölümden mezun olan arkadaşlarımız Hava Limanlarının her departmanında iş imkanı bulabilirler” dedi.
Bir saati aşkın bir sürede önemli bilgilerin paylaşıldığı sohbet, kentin tek radyosu Mega Radyo stüdyolarında gerçekleşti. FM bandı 97.7 frekansından, www.megaradyoiskenderun.com adresi üzerinden internetten de canlı olarak yayınlandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet