Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ceyhan’da Engellilerin Sessiz Çığlığını Duyan Başkan; Kadir Aydar…

Ceyhan’da Engellilerin Sessiz Çığlığını Duyan Başkan; Kadir Aydar…

Ceyhan’da Engellilerin Sessiz Çığlığını Duyan Başkan;  Kadir Aydar… Web
TV

Adana   A+a-

 Adana’nın Ceyhan Belediye Başkanı CHP’li Kadir Aydar, bir yandan kentin altyapı başta olmak üzere birikmiş onlarca sorununu çözmek için enerjisini sarfederken, diğer yandan sosyal belediyecilikle ilgili önemli adımlar atıyor.
Engellilere yönelik faaliyetlere verdiği destekle de büyük takdir toplayan Kadir Aydar, Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler ve Gençlik Meclisi ile birlikte koordinasyonu sıkı tutarak, kentin tüm dinamikleriyle uyum içinde çalışıyor.
3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinliğinde tüm özel bireylerle yakından ilgilenen, halay çeken, şakalaşan, beklenti ve taleplerini dinleyen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ‘Engellilerin Sessiz Çığlığı’na dikkat çeken müziksiz dans gösterisinden duygulu anlar yaşadı.
Ortak aklı benimseyen Kadir Aydar, 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Kent Konseyi, gençlik meclisi ve engelliler meclisi tarafından hazırlanan programda yaptığı konuşmada, “Ceyhan’ın tüm dinamikleri ve vatandaşların talep ve beklentileri bizim yol haritamızın önceliğidir. Bölgesinin ekonomik ve sosyal bakımdan cazibe merkezi haline gelmesini istediğimiz Ceyhan’ın kangren haline gelmiş sorunlarını çözmekle birlikte, atacağımız adımlarla kentin geleceğine ışık tutacak hizmetleri, projeleri hayata geçirmek hedefindeyiz. Engelleri birlikte aşacağımız tüm bu hizmetlerle birlikte Kent Konseyi ve Gençlik Konseyimize tüm katkı veren herkese teşekkür ederim” dedi.
 
 
 
 
 
 
Ceyhan’da Engellilerin Sessiz Çığlığını Duyan Başkan;  Kadir Aydar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş