Skip Navigation Links

Bayan Futbol Takımı Kampta

İskenderun Dumlupınarspor Kulübü Bayan futbolcular 'çadırda kampa girdi'

Spor   A+a-

İskenderun Dumlupınar spor Kulübü, Bayan futbolcular 'çadırda kampa girdi'

TFF Deplasmanlı Bayanlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan İskenderun Dumlupınar spor bayan futbol takımı, lig hazırlığı kapsamında antrenmanlara bugün başlıyor. Takımın 25 futbolcu, iki teknik sorumlu ve iki teknik elemanla kamp yapacağı açıklanmıştı.

'Futbolcular kulübün işlettiği tesiste kamp yapıyor'
İskenderun-Arsuz karayolu üzerindeki Yeşilköy Villaları'nın sosyal tesisleri olan Kır-Land'ı bu sezon kiraladığı belirtilen İskenderun Dumlupınar Spor’un tesisi çalıştırarak, kulübe gelir elde etmeyi planladığı da belirtildi.
Bayan futbolcuların kulübün işlettiği sosyal tesislerde kurduğu 10 çadırla kampa başlamasını değerlendiren takımın teknik sorumlularından Yusuf Kaba, "Takımı lige iyi bir şekilde hazırlamayı amaçlıyoruz" dedi. Şampiyon olan takımı güçlendirmeyi hedeflediklerini anlatan Kaba, kamp kadrosunun dün Antakya ve Samandağ'dan gelen futbolcularla tamamlanacağını söyledi.

Günde çift idman planı
Lige hazırlık kapsamında günde iki idman yapmayı planladıklarını belirten Kaba, "Bu şekilde futbolcuların performansını üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Deniz kenarında başladığımız kampla hem şampiyon takıma moral vermek, hem de takım ilişkilerini güçlendirmeye çalışacağız. Burada eğlence de olacak, antrenmanda. Denize de girilecek. Ama biz eğlence kısmına kendimizi kaptırmayacağız. Eğlenceyi de seviyeli yapacağız. Halka açık bir alanda kamp yaparak, futbolcularımızın yaşam bilincini de geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bununla sorumluluğu da geliştirmeyi planlıyoruz" dedi ve halkın kendilerini desteklemesini istedi.

Bayan futbolcular kamp ortamından memnun
Takımda sağbek oynayan Ezgi ise kamp ortamını güzel bulduğunu, hem tatil yaptıklarını, hem de lige hazırlanacaklarını ifade etti. Ezgi " Bence kamp güzel. Uyum içerisindeyiz" dedi.
Orta saha oyuncusu Elçin ise zor süreçten geçip, TFF Deplasmanlı Bayanlar Futbol 2. Ligi'ne yükseldiklerini ve bu başarıyı sürdürmek istediklerini belirtti. TFF 1. ligi'ne de çıkmayı istediklerini anlatan Elçin, "kamp bize sorumluluk ve güç kazandırıyor. Özellikle kumda yapılacak idmanlarla ayaklarımızı güçlendireceğiz" diye konuştu.
Takımın stoper oyuncusu Meryem ise arkadaşlarıyla birlikte yeni başarılara uzanmak istediklerini, buna çalıştıklarını ve kampın kendilerine yararlı olacağına inandıklarını belirtti. Meryem, "TFF Deplasmanlı Bayanlar Futbol 1. Ligi'ni hedefliyoruz. Ona göre çalışacağız" diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet