Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'a Değer Katan Protokol

İskenderun Belediyesi İle İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol

İskenderun'a Değer Katan Protokol

Gündem   A+a-

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında imzalanan protokolle belediyeye ait 2 Nolu sosyal tesisisin işletme hakkı bir yıllığına bedelsiz olarak İskenderun Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne devredildi.
 
Hatay Valiliği İskenderun Ofisi’ndeki protokol imza töreninde konuşan Vali Rahmi Doğan, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında imzalanan protokolün hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kamu personelinin de yararlanacağı tesisten vatandaşlarında hizmet alacağını belirten Vali Doğan, protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.
 
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı’da “Bu protokol ile kıymetli hemşerilerimize daha iyi daha kaliteli bir hizmetin verileceğine inanıyoruz. Çünkü hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Karşılıklı memnuniyet doğrultusunda süre bitiminde protokol yenilenecektir. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden ve Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın da katıldığı imza töreninde protokol imzalandı. Protokol törenine; Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar