Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cadde Ortasında Davullu Zurnalı Eğlendiler…

Arsuz’da Engelleri Kaldıran Etkinlik…

Cadde Ortasında Davullu Zurnalı Eğlendiler… Web
TV

Arsuz   A+a-

 3 Aralık Dünya Engelliler günü, bir kutlama günü değil farkındalık günü olarak birçok etkinlikle ifade edildi.
Hatay’ın Arsuz ilçesinde özel bireyler yararına yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Özel Gökmeydan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkez, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de ses getirdi.
Arsuz Atatürk Anıt Alanı’nda başlayan yürüyüşün sonunda, trafiğe kapatılan caddenin ortasında davul zurna eşliğinde eğlenen bireyler, farklı bir gün geçirerek seslerini duyurmaya çalıştılar.
Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, TÜGVA Arsuz Temsilcisi Serdal Gökpınar, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu, Özel Günışığı Anadolu Lisesi ve vatandaşların da destek verdiği etkinlikte, özel bireylerin cadde ortasında oynadıkları çiftetelli, dansları ve çektikleri halaylar, günün anlam ve önemine oldukça uygundu.
1 saat de olsa kendileri için kapanan trafikte caddenin ortasında keyifli dakikalar geçiren özel bireylerle biraraya gelen Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, birçoğu tedavi ettiği çocuklardan oluşan özel bireyleri tek tek sevdi, hal hatır sordu, şakalaştı.
Özel Gökmeydan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuba Kara ve öğretim kadrosunun titizlikle ilgilendikleri özel bireyler, asıl engelin sevgisizlik olduğunu haykırırcasına mutlu görüntüler ortaya koydular.
Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarının da, caddeyi trafiğe kapatarak engelleri kaldırmalarının yanı sıra katılım sağladıkları, özel bireylerle ilgilendikleri cadde ortasında gerçekleşen davullu zurnalı etkinlik büyük takdir topladı.
Özel Gökmeydan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi İdari Sorumlusu Coşkun Sabah etkinlik alanında yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Özel bireylerin dünyasını güzelleştirmek, onların hayata bağlanması ve mücadele etmelerini sağlamak, özgüvenlerini geliştirmek, zayıf olarak bilinen yönlerinin aslında güçlü yönleri olduğunu keşfetmelerini sağlamak amacıyla onlarca etkinlik ve ders programlarıyla sağlamak gayretindeyiz. Özel bireylere sahip tüm velilerimize, eğitim faaliyetlerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cadde Ortasında Davullu Zurnalı Eğlendiler…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar