Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hbb 'nin Yol Yapım Bakım Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım almasını sağlıyor.

Hbb 'nin Yol Yapım Bakım Çalışmaları Sürüyor

Yerel   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin her ilçesinde yenilikçi anlayışıyla sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşların nitelikli ulaşım hizmeti almasını sağlıyor.
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Arsuz Karaağaç Mahallesi’nde başlattığı beton asfalt serim çalışmasına devam ediyor.
Demet Caddesi’nde yürütülen beton asfalt serim çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Büyükşehir ekipleri, kent genelinde yeni ve güvenli yolların yapımına devam edileceğinin altını çizdi.
 
 
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki sorumluluk alanlarında yürüttüğü altyapı ve üstyapı hizmetlerine hava şartları mevsim normallerinin üzerinde olmasını fırsat bilerek ara vermeden devam ediyor.
Yol bakım ve onarım hizmetlerinde hummalı çalışmalar gerçekleştiren HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Samandağ ilçesine bağlı Seldiren Mahallesi’nde yol genişletme ve bakım onarım çalışmalarına başladı.
Söz konusu bölgede eski ve bozuk zeminli yolu daha kullanılabilir hale getirmek adına genişletme çalışmalarına başlayan ekipler, akabinde zemin iyileştirmesini de tamamlayacaklarını duyurdu.
 
 
 
 
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde olduğu gibi Kırıkhan ilçesinin muhtelif noktalarında kanalizasyon bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
İl genelinde oluşan altyapı problemlerini çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’nin farklı noktalarında yol seviyesi altında veya üstünde kalan muayene bacalarının yol hizasına getirildiğini bildirdi.
Yapılan çalışma sayesinde herhangi bir müdahale anında ana bacaların daha kolay tespit edileceğini ve ulaşımda herhangi sorun teşkil etmeyeceğini aktaran İdare, birçok noktada tespit edilen parsel tıkanıklıklarının giderildiğini aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar