Skip Navigation Links

Suzan Şahin’den Basınla Verimli İstişare…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderunlu basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Suzan Şahin’den Basınla Verimli İstişare… Web
TV

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderunlu basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
İskenderun’a yapılabilecek yatırımlarla ilgili de konuşan Milletvekili Şahin; “8 tane büyük limanımız var burada. Bu limanlar için lojistik köy büyük önem taşıyor. Buraya büyük katma değer katacaktır. Lojistik Köy İskenderun’da olmalı” derken, Lojistik Köy kurulacak 20 şehir arasında yer alan Hatay’ın master planından çıkarıldığını ifade etti.
Erken seçim iddialarının sorulduğu Şahin; “CHP olarak seçim istemiyoruz, çünkü toplum istemiyor. Vatandaş erken seçimden bıktı. Her seçim ekonomik, psikolojik, fizyolojik olarak topluma ciddi yükler bindiriyor. Toplum yeter artık diyor. Ama biz CHP olarak her zaman seçime hazırız. 31 Mart’tan beri hala seçim varmış gibi çalışıyoruz, hiç bırakmadık, çalışmaya devam edeceğiz. Seçim derdinde değiliz, istikrar istiyoruz. Ama illa seçim derlerse ‘Hodri Meydan’ deriz” değerlendirmesinde bulundu.
Buranın ayrıca çok iyi bir kültür merkezine, kütüphaneye ihtiyacı var. Şehir merkezinde daha modern, dijital bir kütüphaneye sahip olmalıyız. Tarihi dokularımız var, İskenderun Lisesi, Adliye Sarayı olarak da kullanılan eski PTT binası gibi! Antakya’nın uzun çarşısı gibi bir kapalı çarşımız olabilir. İskenderun’un cazibe merkezi olması için yapılabilecek çok şey var. Şehrimize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Sizin de değerli fikirleriniz bizler için önemli” diye konuştu.
Şahin, şimdilerde Arsuz’da yapılması planlanan HADO için İskenderun’un daha doğru bir destinasyon olabileceğini de sözlerine ekledi.
Belediye Başkanı Tosyalı’nın zaman-zaman kendileriyle de fikir alışverişinde bulunduğunu ifade eden CHP’li Vekil Şahin; “Başkan Tosyalı’ya şunu söylüyoruz! ‘Dışarıdan gelecek insan neden İskenderun’a gelmeli?’ sorusunun cevabını bulacak projeler üretmeliyiz. Farklı neyimiz var? Antakya’ya gidiliyor, St. Piyer, Habibi Neccar, Arkeoloji Müzesi ve daha sayılabilecek pek çok yer var. İskenderun’da bunlar gibi destinasyonların yaratılması lazım. Mesela bir Gastronomi Evi burada da hayata geçirilebilir, balık üzerine. Lunapark yapıldı ama biz Disneyland olsun isteriz. Herkesi buraya çekebilecek, hayvanat bahçesi ve Disneyland’ı birleştirebilecek bir proje hayata geçirilebilir. İskenderun ve Soğukoluk birleştirilebilir teleferikle, trafikten uzak.
 
 
 
Suzan Şahin’den Basınla Verimli İstişare…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet