Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Muhteşem Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi

ibrahim GÜL, Yavuz Selim YANIK ve Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa TAŞ'ın da katıldığı gecede veliler gönüllerince eğlendiler.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan Muhteşem Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi

Eğitim   A+a-

     Belen Belediye Başkanı   ibrahim GÜL, Türk Eğitim Sen Başkanı Yavuz Selim YANIK ve Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa TAŞ'ın da katıldığı gecede veliler gönüllerince eğlendiler.
    Gecede açış  konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı  Funda  TURAÇ, başta okul idarecileri olmak üzere kendilerine destek veren tüm velilere teşekkür etti.
    Okul Müdürü Mustafa ASIL yaptığı konuşmasında göreve geldiği günden beri velilerin katkılarıyla okulda 1000 (m²) halısahanın yapıldığını, bilgisayar labaratuvarına 25 yeni bilgisayarın kazandırıldığını ,okul duvarlarının yükseltilerek öğrencilerin güvenliğinin sağlandığını, öğrenciler için kamelyaların yapıldığını belirti. Bunların yanı sıra akademik yöndende büyük başarılara imza atıldığını önceki yıl 31 bu yıl ise 54 öğrenciyi nitelikli okullara göndererek İskenderunun en başarılı okulunun Mehmet Akif Ersoy olduğunun kanıtlandığını söyledi. Daha sonra gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerine ve okula her daim desteklerini esirgemeyen Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL ve Raif GÖKMEYDANI na teşekkürlerini sunarak hediyelerini takdim etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş