Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ayhan Yavuz Kırıkhan İçin Hizmetlerine Devam Ediyor

Ayhan Yavuz Kırıkhan İçin Canını Hiçe Sayıp Teşkilatıyla Birlikte Halkın Arasında Olmaya Ve Hizmetlerine Devam Ediyor

Ayhan Yavuz Kırıkhan İçin Hizmetlerine Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Kalbi memleket sevdasıyla yanıp tutuşan, değişimin, gelişimin mimarı, rüya denilen hizmetleri Kırıkhan’da gerçekleştirip 5.5 yılda 314 hizmeti sunarak İlçeyi Hatay’ın parlayan yıldızı yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, rahatsızlanıp ameliyat olmasına rağmen taburcu olduğu günden itibaren canını hiçe sayıp, teşkilatı ve Milletvekili ile birlikte tam uyumlu bir şekilde halkının arasında olup hizmetlerine bir an olsun ara vermeden devam ediyor.
Başkan Yavuz sadece geçtiğimiz Cuma gününden itibaren, Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve ilgili kurum müdürleri ile birlikte ilk olarak Aygırgölü, Alaybeyli, İncirli, Perişan, Yalangoz ve Karamankaşı mahalle muhtarları ile Aygırgölü mahalle muhtarımız Ali Bitken'in ev sahipliğinde bir araya gelerek mahallelerin ve vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümü noktasında istişare toplantısı yaptı.
İstişare toplantısında Çiftçiye müjde veren Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bu sezon pamuk ürününde büyük mağduriyet yaşayan çiftçilere destek olunması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Amik ovası ve bölgede binlerce dönüm araziye pamuk ekiminin gerçekleştirildiğini belirten Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, özellikle hava muhalefeti ve taşkın gibi nedenlerle rekolte düşüklüğü yaşandığını belirtti. Pamuk taban fiyatının düşük seyretmesi nedeniyle ayrı bir mağduriyet yaşandığını belirten Milletvekili Yayman “ Milletin efendisi olan çiftçilerimizin içerisinde bulunduğu duruma seyirci kalmamız elbette ki mümkün değildir. Çiftçi borçlarının 2 yıl faizsiz 7 yıl ertelenmesi için hükümetimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda ileriki günlerde bir sonuç çıkacaktır” dedi.
Yapılan toplantıda konuşma yapan Aygırgölü mahalle muhtarı Ali Bitken; “ Hatay Milletvekilimiz Doç.Dr. Sayın Hüseyin Yayman beye çiftçilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim.
Ayrıca, Mahallemizin yollarını yaparak mahallemizi çamur deryasında kurtaran, Çocuk parkı, sportif saha ve birçok hizmetleri sunan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a, Mahallemize en güzel şekilde en iyi hizmetleri sunmasından dolayı şahsım ve mahalle halkım adına en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.
BİTKEN, Bizlere ve mahallemize desteklerini esirgemeyen, İlçe Başkanı Sayın Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerine teşekkür ederim. Diyerek konuşmasını tamamladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş