Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ellerinin Değdiği Yerleri Güzelleştiriyorlar

İskenderun Gençlik Merkezi Cumhuriyet İlkokulunun bahçesini,IOM iş birliği ve desteği ile rengârenk oyun alanlarıyla yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

Ellerinin Değdiği Yerleri GüzelleştiriyorlarWeb
TV

Eğitim   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezi Cumhuriyet İlkokulunun bahçesini, Uluslararası Göç Örgütü (IOM) iş birliği ve desteği ile rengârenk oyun alanlarıyla yepyeni bir görünüme kavuşturdu.
İskenderun’da yaptığı işlerle 7’den 70’e herkesin kalbini fetheden İskenderun Gençlik Merkezi Cumhuriyet İlkokulunun bahçesine yaptığı çeşitli oyun çizimleriyle gri beton bir okul bahçesini çocuklar için eğlenceli bir hale getirdi.
Gönüllü gençlerinde severek katıldığı anlamlı renklendirme alanları gençlerin bir yandan çalışıp bir yandan da çocuklar mutlu olsun diye çabalaması ve bunu gönülden bir bağ ile yapmış olmaları kalplerinde ki iyiliğin en güzel göstergesiydi.
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
“ Cumhuriyet İlkokulu uyumlu çalıştığımız ve bu çalışmalardan her zaman keyif aldığımız bir okul. Ekibimizle onlara ufak bir mutluluk yaşatmak istedik ve kollarımızı sıvayıp, boyalarımızı alıp geldik. Gönüllü gençlerimizde sağ olsunlar bizi yalnız bırakmayarak miniklere güzel alanlar bırakmak için hemen peşimizden geldiler. İşte şu durum bizim için çok kıymetli. Ayrıca bu çalışmayı kısacık bir zamanda yani çocukların ara tatilinde yaptık ama onlar okula başladıkları zaman bu güzel sürprizle karşılaştılar ve inanılmaz bir sevinç yaşadıklarına şahit olduk. Çizdik, boyadık ama elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalıştık. Kırmızı yelekli ekibimiz ve gönüllü gençlerimiz el ele vererek özveri ile çalışıp kısa sürede bu güzel işi hep birlikte tamamdık. Hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz bol bol oyun oynayıp okuldan mutlu ayrılıp mutlu dönsünler diye çalıştık, hepsine hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
Ellerinin Değdiği Yerleri Güzelleştiriyorlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar